Screenshots: Dagboekfragmenten uit Dragon Age: Dreadwolf gedeeld

Geplaatst: 30 september 2022 15:15

BioWare weet ons aardig zoet te houden met allerlei concept art en fragmenten uit Dragon Age: Dreadwolf, voorheen Dragon Age 4 genoemd. Dit keer krijgen we inzicht in het schrijfproces van het verhaal en krijgen we een dagboekfragment uit de game te zien.

Door het delen van de verschillende afbeeldingen weten we dat de Grey Wardens en House of Crowns onderdeel zijn van het verhaal. Door de teaser-trailer van Dragon Age: Dreadwolf weten we ook dat we nu eindelijk Tevinter kunnen verkennen. Het dagboekfragment lijkt daar dan ook over te gaan. De ontwikkelaars willen niet delen van wie het fragment precies is, waardoor het nogal mysterieus blijft. Het eerste fragment gaat over de rituelen die de doden krijgen in de Necropolis in Nevarra. De grote vraag is dan ook of deze stad onderdeel gaat zijn van de game. Het tweede fragment gaat over een draak genaamd Vinsomer waarin er wordt verteld wat haar dieet is en hoe ze aanvalt. Ze eindigen met een verhaal rondom The Randy Dowager, wat dat ook mag betekenen.

Volgens de geruchten verschijnt Dragon Age: Dreadwolf eind 2023. Een officiele releasedatum is echter nog niet bekend. De game is in ontwikkeling voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: Bioware blog

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Age: Dreadwolf

Series

Dragon Age

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord