Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Dragon Age: DreadWolf

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , Open-World
  • Gameliner score -

Screenshots: Dagboekfragmenten uit Dragon Age: Dreadwolf gedeeld

BioWare weet ons aardig zoet te houden met allerlei concept art en fragmenten uit Dragon Age: Dreadwolf, voorheen Dragon Age 4 genoemd. Dit keer krijgen we inzicht in het schrijfproces van het verhaal en krijgen we een dagboekfragment uit de game te zien.

Door het delen van de verschillende afbeeldingen weten we dat de Grey Wardens en House of Crowns onderdeel zijn van het verhaal. Door de teaser-trailer van Dragon Age: Dreadwolf weten we ook dat we nu eindelijk Tevinter kunnen verkennen. Het dagboekfragment lijkt daar dan ook over te gaan. De ontwikkelaars willen niet delen van wie het fragment precies is, waardoor het nogal mysterieus blijft. Het eerste fragment gaat over de rituelen die de doden krijgen in de Necropolis in Nevarra. De grote vraag is dan ook of deze stad onderdeel gaat zijn van de game. Het tweede fragment gaat over een draak genaamd Vinsomer waarin er wordt verteld wat haar dieet is en hoe ze aanvalt. Ze eindigen met een verhaal rondom The Randy Dowager, wat dat ook mag betekenen.

Volgens de geruchten verschijnt Dragon Age: Dreadwolf eind 2023. Een officiele releasedatum is echter nog niet bekend. De game is in ontwikkeling voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?