Dragon Age: DreadWolf

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre RPG , Open-World
  • Gameliner score -

Dragon Age: Dreadwolf van begin tot eind te spelen

Er worden grote stappen gemaakt in het ontwikkelingsproces van Dragon Age: Dreadwolf. Zo onthult Gary McKay in een blogpost op de website van Electronic Arts.

McKay heeft in een speciale blogpost het één en ander over Dragon Age: Dreadwolf naar buiten gebracht. De ontwikkeling van de game loopt momenteel voorspoedig en de Alpha fase is zojuist afgerond. BioWare heeft met Dragon Age: Dreadwolf ook een ambitieuze doelstelling. Volgens Gary McKay kun je de game namelijk van begin tot eind helemaal zelf spelen. Dat betekent dat je dus al aan de slag kan vanaf de eerste openingsscene van de eerste missie tot het uiterste einde van de game. McKay zegt in zijn blogpost dat je Dragon Age: Dreadwolf ziet, hoort, voelt en speelt als één grote samenhangende ervaring.

Dragon Age Dreadwolf1

De ontwikkeling van Dragon Age: Dreadwolf gaat dus lekker, maar BioWare en Electronic Arts hebben tot op heden nog niets losgelaten over een eventuele releasedatum.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?