Duik in het duister met Emio The Smiling Man-demo

-

Volgende week kunnen Nintendo Switch-gebruikers alvast een voorproefje nemen van Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club met een gratis demo op de eShop. Dit liet Nintendo weten middels een X-bericht. De demo is opgedeeld in drie delen, zodat spelers stap voor stap het mysterie kunnen ontrafelen.

Emio – The Smiling Man neemt je mee in een duister detectiveverhaal waarin een scholier dood wordt aangetroffen onder gruwelijke omstandigheden. Met een papieren zak over zijn hoofd, voorzien van een angstaanjagende glimlach, doet deze moord denken aan een reeks onopgeloste zaken van achttien jaar geleden. De legendarische moordenaar Emio, ook wel bekend als 'de glimlachende man', zou verantwoordelijk zijn voor deze gruweldaden. Als speler stap je in de schoenen van een detective om dit raadsel te ontrafelen.

Vanaf 20 augustus kunnen spelers de proloog en het eerste hoofdstuk gratis uitproberen. Het tweede en derde hoofdstuk volgen respectievelijk op 23 en 28 augustus. De volledige game verschijnt op 29 augustus voor Nintendo Switch.

Bron: X

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club

Ontwikkelaar:

Nintendo

Uitgever:

Nintendo

Release:

29 augustus 2024

Reviewscore:

Platforms:

NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord