Nintendo brengt de horror in teaser trailer Emio

Geplaatst: 10 juli 2024 16:15
-

We krijgen niet vaak griezelige 18+-content te zien vanuit kamp Nintendo, maar toch heeft de teaser trailer ons verrast. Wie is Emio?

Ja, de volgende vraag staat centraal: wie is Emio? Ik heb nog een extra vraag - waar zitten we naar te kijken? De teaser duurt niet langer dan vijftien seconden. Er is bar weinig te zien op één frappant figuur na. Een schim van een mens staat centraal in het beeldmateriaal. Met een lange regenjas valt het figuur niet op, al is er één onderdeel wat wel meteen op het oog valt. Een papieren zak bedekt het gezicht van de wezen met een glimlach erop getekend. Echter, als je de trailer frame voor frame bekijkt, dan zie je dat het gezicht enigszins verandert. De laatste keer dat Nintendo een 18+-project heeft uitgegeven was tijdens de lancering van Bayonetta 3.

Weet jij wat Nintendo hiermee bedoelt? Laat het ons gerust weten.

Bron: Nintendo
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord