EA zegt sorry voor de zoveelste buggy Sims 4 update

-

Sims zit het mee, sims zit het tegen. Toch lijkt het in het geval van Sims updates vaker tegen te zitten dan mee wanneer we het internet moeten geloven. Ook deze keer is EA royaal de sjaak na een recente update, die men heeft uitgerold ter voorbereiding voor de Lovestruck uitbreiding.

Want geloof het of niet, zelfs na tien jaar lijkt men nog men nog moeite te hebben met het uitrollen van een update die de game niet vernaggelt. Naast de kennelijk veelverzochte optie om aan te pappen met meer dan een Sim, heeft men namelijk onbedoeld een hele hoop Sims onuitstaanbaar gemaakt. Wereldwijd druppelen namelijk de berichten binnen dat Sims ineens exorbitant gemeen zijn en dat was nou niet direct iets waar Simmers op zitten te wachten. Daarvoor kunnen ze ook gewoon de echte buitenwereld in.

Maar goed, zoals je ziet zit EA er al op als vliegen op een berg stront om de supergemene Sims naar rehabilitatie te sturen. Tot die tijd moet je ze gewoon negeren. Dat zei mijn moeder vroeger ook altijd. "Gewoon negeren, dan houden ze vanzelf op".

Bron: X
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Ontwikkelaar:

Maxis

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

4 september 2014

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord