Liefde hangt in de lucht met De Sims 4: Stapelverliefd

-

Het lijkt een romantische zomer te worden in De Sims 4, want de Stapelverliefd-uitbreiding is zojuist aangekondigd. Dat gebeurde met een trailer.

Er werd al een tijdje gehint dat er een romantische uitbreiding voor De Sims 4 aan zat te komen deze zomer en nu is het officieel daar. Na de Urban Hommage en Feestbenodigheden kits in april is het nu weer tijd voor een volledige uitbreiding. In De Sims 4: Stapelverliefd krijgt de romantiek in de game een upgrade, zo heb je de dating app Cupid's Corner waar je hopelijk de soulmate van je sims kan vinden. Verder komen er meer kus-opties naar de game, waarvan sommige veel meer passie bevatten dan voorheen. Sims kunnen nu ook wat meer spanning in de slaapkamer brengen met de kostuums die ze voor hun partner kunnen aantrekken. Laten we hopen dat de relatie goed blijft gaan, want met de Stapelverliefd -uitbreiding lijkt er een mogelijkheid te zijn dat je geliefde sims kunnen overlijden aan een gebroken hart. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

De Sims 4: Stapelverliefd is vanaf 25 juli beschikbaar op de pc, mac PlayStation 4/5, Xbox One en Xbox Series. Lees hier mijn Sims 4 Revisited over het verloop van de serie door de jaren heen.

Bron: EA

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot De Sims 4

Ontwikkelaar:

Maxis

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

4 september 2014

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord