Team Fortress 2

  • Ontwikkelaar Valve Software
  • Eerste releasedatum 11 april 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Een nieuwe map en modus voor Team Fortress 2

De cartoony game Team Fortress 2 heeft vandaag een uitgebreide update gekregen. Dit geldt tot nu toe alleen nog voor de pc-versie. Er is nog niks bekend over de console versies. Deze update brengt ons een nieuwe map en een nieuwe modus.

De map heet Goldrush en is ook gelijk de naam van de modus. De regels gaan als volgt; Het blauwe team heeft een mijnwagentje en moet die naar de basis van het rode team zien te krijgen. Het rode team moet dit natuurlijk tegenhouden.

Maar er is meer. Zo brengt deze update ook nieuwe achievements en zijn er voor de Medic nieuwe wapens te unlocken. Weet je niet of Team Fortress 2 wat voor jou is? Dan kan je het aanstaand weekend gratis uitproberen. Klik hier voor meer informatie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?