Team Fortress 2

  • Ontwikkelaar Valve Software
  • Eerste releasedatum 11 april 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Team Fortress 2 krijgt eindelijk weer updates

Valve heeft vandaag gezegd dat ze bijna klaar zijn met een nieuwe update voor hun één van hun games uit de Orange Box, namelijk Team Fortress 2. Het is de eerste update in lange tijd voor de game, omdat Valve de tweede helft van 2008 nodig had om hun nieuwste game Left 4 Dead klaar te stomen.

De nieuwe update zal een aantal nieuwigheden voor de Scout bevatten. Wat we precies moeten verwachten, wil Valve nog niet kwijt, en ook de release datum van de update is nog niet precies bekend. Volgens Robin Walker van Valve moet er alleen nog wat gebeuren met de artwork, daarna is de update klaar om online te gaan. Het lijkt er dus op dat bezitters van de game over een klein tijdje weer kunnen genieten van nieuwe mogelijkheden in de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?