Team Fortress 2

  • Ontwikkelaar Valve Software
  • Eerste releasedatum 11 april 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Een nieuwe update voor Team Fortress 2 nadert

Valve, de ontwikellaar van Team Fortress 2 en The Orange Box, is druk bezig om Team Fortress 2 van nieuwe modes en maps te voorzien. Er komt namelijk een nieuwe update aan.

De nieuwe update zal nieuwe wapens voor de medic class bevatten, een nieuwe map en een nieuwe game mode. Vandaag heeft Doug Loumbardi van Valve bekendgemaakt dat de update na 15 april uit zal komen. Er is nog niks bekend over een Xbox 360 en PlayStation 3 update.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?