Check hier alle The Triple-i Initiative content

Team Fortress breekt Steam-record aantal spelers

Geplaatst: 28 juni 2021 15:58

Team Fortress 2, de game van ontwikkelaar Valve uit 2007, heeft afgelopen vrijdag het Steam-record van hoogste aantal spelers verbroken.

Volgens de officiële statistieken van Steam heeft de first-person shooter momenteel een speler aantal van 151.253 gelijktijdige spelers. Daarmee brak de game het Steam-record van 147.360 gelijktijdige spelers dat in december werd gezet. Maar hoe kan het dan dat Team Fortress 2 het ineens zo goed doet? De game heeft deze week een update gekregen die een nieuwe cosmetic case voor de zomer van 2021 aan de game toevoegde. Daaronder zitten 18 door de community gemaakte voorwerpen en zes door de community gecreëerde Unusual Effects.

Team Fortress 2 brak op vrijdag 25 juni het Steam-record voor het hoogste aantal gelijktijdige spelers.

Bron: Steam

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Team Fortress 2

Series

-

Uitgever

Valve

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

11 april 2008

Ontwikkelaar

Valve Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord