Eerste beelden Planet Coaster 2 tonen sandbox-opties

-

Je kan weer als een malle gaan bouwen wanneer Planet Coaster 2 aan het einde van dit jaar verschijnt voor de pc en current-gen consoles. Vandaag checken we hier de eerste gameplaybeelden die voornamelijk in het teken staan van creativiteit.

In Planet Coaster 2 maak je het waterpark van je dromen. Het thema is duidelijk - spelers mogen aan de slag met glijbanen, zwembaden en nog veel meer. Voor de fans van de eerste game, geen paniek. Achtbanen en andere traditionele attracties maken wederom een opkomst. Echter, Frontier heeft ook wat nieuwe rides op de planning staan en een aantal komen langs in de eerste gameplay demo. Ja, met bijna 40 minuten aan sandbox-gameplay kunnen de creatievelingen onder ons hun hart ophalen. Hieronder kun je op je gemak alle nieuwigheid zelf observeren.

Planet Coaster 2 staat op de planning voor het einde van het jaar. De simulatiegame komt uit op de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Frontier
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Planet Coaster 2

Ontwikkelaar:

Frontier Developments

Uitgever:

Frontier

Release:

6 november 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord