Eerste beelden van Cursed Mountain

Geplaatst: 21 augustus 2008 15:39
Aangepast: 6 juni 2018 14:42
-

De eerste beelden van de nieuwe horrorgame Cursed Mountain voor de Nintendo Wii zijn vandaag op de Games Convention in Leipzig door ontwikkelaar Deep Silver vrijgegeven.

In deze horror survival ben je een bergbeklimmer die, eind jaren tachtig, in het Himalaya gebergte op zoek gaat naar zijn verdwenen broer. Helaas blijkt de berg vervloekt te zijn er dolen er zielen rond van overleden bewoners, bergbeklimmers, monniken, pelgrims en boosaardige geesten en demonen die vastzitten in een schaduwwereld. Natuurlijk gaan deze zielen je het onderweg heel moeilijk maken tijdens je zoektocht naar je broer en het ontrafelen van deze oude vloek.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cursed Mountain

Ontwikkelaar:

Deep Silver

Uitgever:

Deep Silver

Release:

4 september 2009

Nintendo Wii

Lees meer