Cursed Mountain

  • Ontwikkelaar Deep Silver
  • Eerste releasedatum 4 september 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score

Eerste beelden van Cursed Mountain

De eerste beelden van de nieuwe horrorgame Cursed Mountain voor de Nintendo Wii zijn vandaag op de Games Convention in Leipzig door ontwikkelaar Deep Silver vrijgegeven.

In deze horror survival ben je een bergbeklimmer die, eind jaren tachtig, in het Himalaya gebergte op zoek gaat naar zijn verdwenen broer. Helaas blijkt de berg vervloekt te zijn er dolen er zielen rond van overleden bewoners, bergbeklimmers, monniken, pelgrims en boosaardige geesten en demonen die vastzitten in een schaduwwereld. Natuurlijk gaan deze zielen je het onderweg heel moeilijk maken tijdens je zoektocht naar je broer en het ontrafelen van deze oude vloek.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?