Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Cursed Mountain

  • Ontwikkelaar Deep Silver
  • Eerste releasedatum 4 september 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score

Nieuwe horrortitel voor de Wii

Ontwikkelaar Deep Silver komt eind 2009 met een nieuwe horrorgame exclusief voor de Wii: Cursed Mountain.

In deze horror survival ben je een bergbeklimmer die, eind jaren tachtig, in het Himalaya gebergte op zoek gaat naar zijn verdwenen broer. Helaas blijkt de berg vervloekt te zijn er dolen er zielen rond van overleden bewoners, bergbeklimmers, monniken, pelgrims en boosaardige geesten en demonen die vastzitten in een schaduwwereld. Natuurlijk gaan deze zielen je het onderweg heel moeilijk maken tijdens je zoektocht naar je broer en het ontrafelen van deze oude vloek.

Cursed Mountain belooft een innovatief gebruik van de Wii controllers met mooie graphics en omgevingen die zich afspelen op het dak van de wereld.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?