Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2013
  • Platformen Pc , PlayStation 3 , PlayStation 4
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score

Eerste details Final Fantasy XIV Online patch 5.2 onthuld

Er is een nieuwe grote patch aanstaande voor Final Fantasy XIV Online en de eerste details zijn hiervan nu door Square Enix vrijgegeven.

Patch 5.2 brengt weer veel nieuwe content naar de succesvolle MMORPG en draagt de naam Echoes of a Fallen Star. Naast veel nieuwe updates een aanpassingen biedt patch 5.2 ook nieuwe main quests, een nieuwe trail, een nieuwe raid en een nieuwe Chronicle of a New Era quest. Met het nieuws van de nieuwe aanstaande content werd ook bekendgemaakt dat Final Fantasy XIV Online inmiddels achttien miljoen geregistreerde gebruikers telt. De meest recente uitbreiding is Final Fantasy XIV: Shadowbringers en die verscheen eerder dit jaar.

onbekend

Patch 5.2 staat gepland om in februari 2020 uitgerold te worden voor Final Fantasy XIV Online.

BRON Square Enix

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?