Eerste details Final Fantasy XIV Online patch 5.2 onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 17 december 2019 20:27

Er is een nieuwe grote patch aanstaande voor Final Fantasy XIV Online en de eerste details zijn hiervan nu door Square Enix vrijgegeven.

Patch 5.2 brengt weer veel nieuwe content naar de succesvolle MMORPG en draagt de naam Echoes of a Fallen Star. Naast veel nieuwe updates een aanpassingen biedt patch 5.2 ook nieuwe main quests, een nieuwe trail, een nieuwe raid en een nieuwe Chronicle of a New Era quest. Met het nieuws van de nieuwe aanstaande content werd ook bekendgemaakt dat Final Fantasy XIV Online inmiddels achttien miljoen geregistreerde gebruikers telt. De meest recente uitbreiding is Final Fantasy XIV: Shadowbringers en die verscheen eerder dit jaar.

Patch 5.2 staat gepland om in februari 2020 uitgerold te worden voor Final Fantasy XIV Online.

Bron: Square Enix
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 3, PlayStation 4

Releasedatum

27 augustus 2013

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord