Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2013
  • Platformen Pc , PlayStation 3 , PlayStation 4
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score

Series: Final Fantasy XIV krijgt live-action tv-serie

De laatste tijd krijgen steeds meer games een eigen film of serie. Het is dan ergens ook niet gek dat Final Fantasy XIV een eigen live-action tv-serie krijgt.

De Final Fantasy-games lenen zich uitstekend voor filmadaptaties en de prachtige animatiefilms als Advent Children en Kingsglaive zijn daar de perfecte voorbeelden van. Van de MMO Final Fantasy XIV gaat er echter een heuse live-action tv-serie komen, die boordevol bekende wezens en personages zit. Deze tv-serie komt voort uit een samenwerking tussen Square Enix, Sony Pictures Television en Hivemind. Dit laatste productiebedrijf werkt onder andere ook aan de Netflix-serie van The Witcher. De tv-serie van Final Fantasy XIV speelt zich af in de wereld van Eorzea en draait om de strijd tussen magie en technologie. Verschillende bekende elementen uit de Final Fantasy-games worden in deze serie verwerkt, zoals Chocobo's, Airships en natuurlijk een personage dat Cid heet.

onbekend

Momenteel zijn er helaas nog geen verdere details over de serie bekend. Hopelijk leren we spoedig meer en kunnen we de serie uiteindelijk ook hier in Nederland bekijken.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?