Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2013
  • Platformen Pc , PlayStation 3 , PlayStation 4
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn bèta komt naar PS4

Square Enix heeft bekendgemaakt dat de bèta van Final Fantasy XIV: A Realm Reborn voor de PlayStation 4 zal verschijnen. De bèta van de MMORPG zal op 22 februari 2014 starten.

Daarnaast heeft Square Enix laten weten dat bezitters van de PlayStation 3-versie van Final Fantasy XIV: A Realm Reborn gratis kunnen upgraden naar de PlayStation 4-versie. Spelers kunnen dan hun voortgang meenemen naar de PlayStation 4-versie en zo verder gaan met de game.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn is nu beschikbaar voor de pc en PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?