Check hier alle THQ Nordic Showcase content

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

  • Ontwikkelaar Square Enix
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2013
  • Platformen Pc , PlayStation 3 , PlayStation 4
  • Genre MMO , RPG
  • Gameliner score

Nieuwe patch voor Final Fantasy XIV Online uitgebracht

Square Enix heeft een nieuwe patch voor Final Fantasy XIV Online uitgebracht. Patch 4.4: Prelude in Violet brengt het volgende hoofdstuk uit de Omega-Raid serie naar de MMO die al haar vijfde verjaardag viert.

Square Enix heeft voor deze gelegenheid een nieuwe trailer onthuld met een overzicht van alle content die de patch met zich meebrengt. Prelude in Violet biedt de gamers het vervolg op het hoofdverhaal en worden ze uitgedaagd om het nieuwste hoofdstuk in de Omega-Raid serie te doen. Daarnaast zijn er ook nog nieuwe sidequests, dungeons, trials en nog veel meer. Bekijk de trailer hier.

Patch 4.4: Prelude in Violet komt op 18 september uit en Final Fantasy XIV Online is verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en de pc.

BRON Persbericht Triple P Entertainment

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?