Nieuwe patch voor Final Fantasy XIV Online uitgebracht

Geplaatst: 11 september 2018 13:35
Aangepast: 11 september 2018 15:31

Square Enix heeft een nieuwe patch voor Final Fantasy XIV Online uitgebracht. Patch 4.4: Prelude in Violet brengt het volgende hoofdstuk uit de Omega-Raid serie naar de MMO die al haar vijfde verjaardag viert.

Square Enix heeft voor deze gelegenheid een nieuwe trailer onthuld met een overzicht van alle content die de patch met zich meebrengt. Prelude in Violet biedt de gamers het vervolg op het hoofdverhaal en worden ze uitgedaagd om het nieuwste hoofdstuk in de Omega-Raid serie te doen. Daarnaast zijn er ook nog nieuwe sidequests, dungeons, trials en nog veel meer. Bekijk de trailer hier.

Patch 4.4: Prelude in Violet komt op 18 september uit en Final Fantasy XIV Online is verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en de pc.

Bron: Persbericht Triple P Entertainment
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 3, PlayStation 4

Releasedatum

27 augustus 2013

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord