Eerste DLC-missie Hitman 2 komt eind deze maand

Geplaatst:
Aangepast: 8 maart 2019 15:07

Ontwikkelaar IO Interactive heeft bekendgemaakt welke content er in maart voor Hitman 2 gaat verschijnen. Naast de gebruikelijke gratis content komt deze maand ook de eerste DLC-missie. Het gaat nog niet om een klassieke missie, maar om een nieuwe Sniper Assassin-map.

De nieuwe Sniper Assassin-map is onderdeel van Expansion Pack 1 en komt 26 maart uit. IO Interactive heeft er dus voor gekozen om de inhoud van de eerste uitbreiding te verspreiden over de maandelijkse content-updates. De missie bevat een compleet nieuwe locatie, een nieuwe sluipschuttersgeweer met upgrades, en drie doelwitten en hun bodyguards om te doden. Spelers kunnen verder in maart twee Elusive Targets verwachten, waarvan de eerste vandaag al arriveert in Hawke's Bay.

Naast de bovenstaande content bevat de content-update van maart een nieuw Challenge Pack, Featured Contracts en een nieuw Escalation Contract. Tot slot verschijnt er eind van deze maand ook een update voor Hitman 2, die de gameplay en nodige bugs verbetert.

Bron: IO Interactive
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Hitman 2

Series

Hitman

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 november 2018

Ontwikkelaar

IO Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord