Eerste gameplaybeelden State of Decay 3 getoond

Geplaatst: 9 juni 2024 19:35
-

Undead Labs is uit de dood opgestaan en schotelt ons tijdens de Xbox Showcase van 2024 een nieuwe trailer voor. Je hoort het goed, het is tijd om de eerste gameplaybeelden van State of Decay 3 te bekijken. Waarin uiteraard de nodige zombies zitten.

Als we even terugspoelen in de tijd naar de Xbox Showcase van 2020 dan herinner je vast de trailer waarmee State of Decay 3 werd onthuld. Het zombiehert staat in ieder geval nog steeds in mijn geheugen gegrift. Vandaag, vier jaar later, krijgen we eindelijk de eerste gameplaybeelden van State of Decay 3 te zien. Het gaat vooral over hoe erg de wereld eraan toe is. Vooral buiten de hekken leven er nog genoeg zombies, maar door samen te werken is het toch mogelijk om hier te overleven. Hierdoor zien we vooral hoe een aantal wapens werken en krijgen we nog een verrassing te zien. Eentje die je liever niet ziet, want het gaat om een gigantische zombie die waarschijnlijk de reden is van alle doden.

State of Decay 3 heeft nog geen releasedatum.

Bron: Xbox Games Showcase

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot State of Decay 3

Ontwikkelaar:

Undead Labs

Uitgever:

Xbox Game Studios

Release:

NNB

-

Pc, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord