Call of Duty 4: Modern Warfare

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 7 november 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo 3DS
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

En de best verkochte first person shooter is

Met Call of Duty 4: Modern Warfare heeft Activision een sterke First Person Shooter die zelfs een jaar na dato meer wordt gespeeld dan zijn vervolg. Naast deze overwinning heeft Activision ook een andere overwinning.

Call of Duty 4: Modern Warfare is namelijk de meest verkochte First Person Shooter aller tijden. De game verkocht in totaal 12 miljoen exemplaren. Het is daarom ook een goede reden om verder te bouwen op dit concept met de Modern Warfare-franchise.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?