Er komen drie nieuwe Agents naar Valorant in 2023

-

Riot Games heeft bekendgemaakt dat er dit jaar drie nieuwe Agents naar Valorant komen. Nog niet alle details zijn bekend, maar de eerste Agent wordt binnenkort al toegevoegd.

Agent Harbor is de meest recentste toevoeging, maar dateert alweer uit het laatste kwartaal van 2022. Hoogstend tijd dus dat Valorant weer wat nieuwe Agents krijgt. John Goscicki, werkzaam bij Riot Games, heeft de plannen voor 2023 omringt de Agents dan ook bekendgemaakt. Er komt een nieuwe Initiator en een nieuwe Sentinel naar Valorant. Hoewel de rollen van deze Agents zonder mysterie worden genoemd, is dat niet aan de orde bij de derde Agent. Het is afwachten wat dit te betekenen heeft. De eerste Agent van dit jaar wordt toegevoegd met Act 2 van Episode 6. Hij of zij gaat ervoor zorgen dat je op nieuwe manieren de hoeken kunt checken, naar een specifieke locatie kunt en de Spike kunt plaatsen. Het eerste hoofdstuk van dit seizoen bracht de City of Flowers Map naar Valorant.

Act 1 eindigt op 6 maart. Hierna volgt al gauw Act 2 van Episode 6, waardoor we Agent 22 rond die tijd kunnen verwachten.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Valorant

Ontwikkelaar:

Riot Games

Uitgever:

Riot Games

Release:

2 juni 2020

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord