Er komt een game van Prison Break

Geplaatst:
Aangepast: 3 juni 2018 11:10

De rechten van de populaire televesieserie Prison Break zijn opgekocht door Brash Entertainment met het doel hier een game van te maken. Een kleine advertentie is hiervan al zichtbaar op de aankomende DVD box van seizoen 3. In deze advertentie wordt gemeld dat de game in februari 2009 gaat uitkomen op de Xbox 360 en PlayStation 3.

Prison Break gaat over de twee broers Michael Scofield en Lincoln Burrows. Lincoln Burrows is ten onrechte opgepakt en ten dood veroordeeld voor een moordpoging op de president van de Verenigde Staten. Zijn jongere broer Michael laat zich vrijwillig opsluiten in dezelfde gevangenis om zijn broer te redden.

Op welk moment de game zich in de serie afspeelt is nog niet bekend.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Prison Break: The Conspiracy

Series

-

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

26 maart 2010

Ontwikkelaar

ZootFly

Gameliner Awards

-

Lees meer