Prison Break: The Conspiracy

  • Ontwikkelaar ZootFly
  • Eerste releasedatum 26 maart 2010
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Er komt een game van Prison Break

De rechten van de populaire televesieserie Prison Break zijn opgekocht door Brash Entertainment met het doel hier een game van te maken. Een kleine advertentie is hiervan al zichtbaar op de aankomende DVD box van seizoen 3. In deze advertentie wordt gemeld dat de game in februari 2009 gaat uitkomen op de Xbox 360 en PlayStation 3.

Prison Break gaat over de twee broers Michael Scofield en Lincoln Burrows. Lincoln Burrows is ten onrechte opgepakt en ten dood veroordeeld voor een moordpoging op de president van de Verenigde Staten. Zijn jongere broer Michael laat zich vrijwillig opsluiten in dezelfde gevangenis om zijn broer te redden.

Op welk moment de game zich in de serie afspeelt is nog niet bekend.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?