Er komt een vervolg op Horizon Forbidden West

Geplaatst:
Aangepast: 24 april 2023 19:20

Aloy heeft net weer een nieuw avontuur achter de rug, maar dat is zeker niet haar laatste. In een management update op de website heeft Guerrilla Games bekendgemaakt dat er een nieuw Horizon avontuur onderweg is.

Het kan zomaar zijn dat je momenteel nog druk in de weer bent met de uitbreiding Horizon Forbidden West: Burning Shores. En er is nu meteen al weer goed nieuws te melden vanuit het Horizon-kamp. Er is namelijk een nieuw avontuur in de maak. Op de website van Guerrilla Games is een management update geplaatst waarop een aantal mensen een nieuwe rol binnen de ontwikkelaar toegewezen hebben gekregen. Niks vreemds als je het in eerste instantie leest. Dat gebeurt immers wel vaker. Maar stiekem geeft de update ons meer informatie over de toekomst van Aloy.

Er staat namelijk te lezen dat zij volledig vertrouwen hebben in het nieuwe leiderschap binnen Guerrilla Games en dat het bedrijf een zonnige toekomst tegemoet gaat. Maar ook dat ze de wereld van Horizon verder gaan uitbreiden met een Aloys nieuwste avontuur. Daarnaast wordt ook nog verwezen naar een spannend online project waar ze binnen Guerrilla Games aan zouden werken. Dit laatste zou kunnen verwijzen naar de Horizon multiplayer game waar momenteel aan gewerkt wordt. Kortom, ze zijn er momenteel maar druk mee bij het Nederlandse bedrijf.

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West en diens uitbreiding Burning Shores zijn momenteel verkrijgbaar voor de PlayStation 5.

Bron: Guerrilla Games
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Horizon Forbidden West

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasedatum

18 februari 2022

Ontwikkelaar

Guerrilla Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord