eSports: Eerste Counter-Strike 2 Major wordt gehouden in Denemarken

Geplaatst: 28 maart 2023 16:30

Counter-strike 2 is bevestigd en dat leidt direct tot nieuwe vragen. Want wanneer gaan de esport teams hiermee te maken krijgen en wanneer is de eerste Major? PGL heeft de eerste Major aangekondigd en die gaat plaatsvinden in Denemarken.

Counter-strike 2 verschijnt deze zomer en daardoor ondergaat de Major in Parijs geen veranderingen. 2023 staat dus nog gewoon in het teken van Counter-Strike: Global Offensive. De eerste Major van Counter-strike 2 gaat dan ook plaatsvinden in het begin van 2024. PGL heeft de eer om het te organiseren en gaat dat doen in de hoofdstad van Denemarken. Fans mogen afreizen naar de moderne Royal Arena. Ze hebben direct een grote doelstelling, want ze willen het all-time viewership record verbreken. Hier staat PGL bekend om, want in 2021 verbrak de Major van Stockholm ook al een record. In de Counter-strike 2 Major in Kopenhagen strijden vierentwintig teams om de titel en de kaartjes zijn binnenkort al te koop.

De Counter-Strike 2 Major in Kopenhagen begint op 17 maart en eindigt op 31 maart 2024.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Counter-Strike 2

Series

-

Uitgever

Valve

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

27 september 2023

Ontwikkelaar

Valve Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord