Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Counter-Strike 2

  • Ontwikkelaar Valve Software
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

eSports: Eerste Counter-Strike 2 Major wordt gehouden in Denemarken

Counter-strike 2 is bevestigd en dat leidt direct tot nieuwe vragen. Want wanneer gaan de esport teams hiermee te maken krijgen en wanneer is de eerste Major? PGL heeft de eerste Major aangekondigd en die gaat plaatsvinden in Denemarken.

Counter-strike 2 verschijnt deze zomer en daardoor ondergaat de Major in Parijs geen veranderingen. 2023 staat dus nog gewoon in het teken van Counter-Strike: Global Offensive. De eerste Major van Counter-strike 2 gaat dan ook plaatsvinden in het begin van 2024. PGL heeft de eer om het te organiseren en gaat dat doen in de hoofdstad van Denemarken. Fans mogen afreizen naar de moderne Royal Arena. Ze hebben direct een grote doelstelling, want ze willen het all-time viewership record verbreken. Hier staat PGL bekend om, want in 2021 verbrak de Major van Stockholm ook al een record. In de Counter-strike 2 Major in Kopenhagen strijden vierentwintig teams om de titel en de kaartjes zijn binnenkort al te koop.

De Counter-Strike 2 Major in Kopenhagen begint op 17 maart en eindigt op 31 maart 2024.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?