Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Counter-Strike 2

  • Ontwikkelaar Valve Software
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Counter-Strike 2 officieel bevestigd

De geruchten rondom Counter-Strike 2 gingen al even rond. Vandaag is de komst van de shooter officieel bevestigd door Valve.

Het is 'de grootse technische sprong vooruit in de geschiedenis van Counter-Strike', aldus Valve. CS:GO is inmiddels al elf jaar oud en heeft al vele updates ontvangen. Maar de update die komende zomer zal plaatsvinden brengt zoveel vernieuwing met zich mee dat de game een naamsverandering zal ondergaan. Zo komt er onder andere interactieve rook in de game, wordt de tickfrequentie afgeschaft en klinkt de audio nauwkeuriger dan ooit. De bevestiging van Counter-Strike 2 gaat gepaard met de aankondiging van een beperkte test voor de game waarin al een aantal van de nieuwe functies getoond en getest zullen worden. Spelers hoeven zich overigens geen zorgen te maken over hun inventaris, die wordt namelijk volledig meegenomen naar Counter-Strike 2. Meer details over Counter-Strike 2 kunnen we over een paar maanden verwachten.

Counter-Strike 2 komt deze zomer uit als gratis upgrade van CS:GO. Een precieze releasedatum is nog niet bekend.

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?