Trailer: Valve toont nieuwe content Counter-Strike 2

Geplaatst:

Er is nieuwe content onthuld voor de first-person shooter Counter-Strike 2. De content werd uit de doeken gedaan met een korte trailer.

In maart werd Counter-Strike 2 officieel aangekondigd als een vernieuwing van Counter-Strike: Global Offensive. Nu is er nieuwe content voor de game onthuld door Valve. Zo introduceert Counter-Strike 2 de Premier-modus. Dit is een competitieve modus die gebruik maakt van een pick & ban-systeem. Met dit systeem kunnen spelers voor de start van de match kiezen welke maps ze willen uitsluiten. Premier introduceert ook de CS Rating. Op basis van je prestaties in de nieuwe modus gaat je rating omhoog en kan je op de regionale of internationale leaderboards van Counter-Strike 2 komen te staan. Een andere verandering in Counter-Strike 2 is dat elke map een eigen, losse rating heeft. Zo kan je bijvoorbeeld een Global zijn op Vertigo, maar een Silver I op Nuke. Als laatste werd er onthuld dat Competitieve matches in Counter-Strike 2 uit twaalf rondes bestaan in plaats van vijftien met indien nodig extra speeltijd. De trailer is hieronder te bekijken.

Counter-Strike 2 moet deze zomer nog uitkomen op Steam. Een exacte releasedatum is helaas nog niet bekend.

Bron: Valve

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Counter-Strike 2

Series

-

Uitgever

Valve

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

27 september 2023

Ontwikkelaar

Valve Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord