Trailer: Verrassing! Hier is Counter-Strike 2!

Geplaatst:

Is het al Kerstmis? Dat nog niet, maar dat weerhoudt Valve er niet van om ons te verrassen met de release van Counter-Strike 2.

Counter-Strike 2, de langverwachte upgrade van Counter-Strike: Global Offensive, is officieel uitgebracht op Steam. Valve introduceerde CS2 met belangrijke verbeteringen, waaronder verbeterde rookgranaten, vernieuwde maps en verbeterde netwerkfuncties. CS2 is gebouwd op de Source 2-engine en bevat bijgewerkte graphics, verbeterde audio, UI-verbeteringen en verbeterde Community Workshop-tools. De game introduceert ook "tick-rate-onafhankelijke gameplay", waardoor servers acties in de game nauwkeurig kunnen volgen. Daarnaast kent Counter-Strike 2 nieuwe content, zoals een nieuwe competitieve modus.

Counter-Strike 2 kan gratis van Steam worden gedownload en vervangt het tien jaar oude CS:GO. Spelers kunnen al hun CS:GO-items overzetten naar CS2.

Bron: Valve
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Counter-Strike 2

Series

-

Uitgever

Valve

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

27 september 2023

Ontwikkelaar

Valve Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord