League of Legends

  • Ontwikkelaar Riot Games
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2009
  • Platformen Pc
  • Genre MOBA
  • Gameliner score -

eSports: G2 Esports wint de Spring Split van 2022

De Spring Split van de LEC is alweer ten einde gekomen na een weekend waarin G2 Esports domineerde. Het team won met gemak van Rogue en verkreeg hierdoor hun negende LEC-titel.

Aan het begin van het seizoen moest G2 Esports hun team opnieuw vormgeven en hoewel ze in de top vier eindigde, dacht iedereen dat Rogue en Fnatic de beste teams van Europa waren. In de halve finale wist Fnatic het niveau niet vast te houden en speelde G2 Esports ze met gemak weg. En waren dan ook maar drie games nodig om de finale te bereiken. Meer hadden ze ook niet nodig tegen Rogue, waardoor het een korte finale werd. Caps die het gehele seizoen nog matig speelde, veranderde in de vertrouwde Claps. Hij was dan ook niet tegen te houden op de Ahri, waardoor Rogue nogmaals een verloren finale moet verwerken.

MSI, oftewel de Mid-Season Invitational begint op 9 mei. G2 Esports moet het hier onder andere opnemen tegen het Koreaanse team T1. Met het niveau dat G2 Esports heeft laten zien, gaat het zeker een interessant toernooi worden.

BRON Twitter

Over auteur AnitavanBeugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?