Evil Dead: The Game

  • Ontwikkelaar BossTeamGames
  • Eerste releasedatum 13 mei 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Horror
  • Gameliner score

Evil Dead: The Game wederom uitgesteld

Evil Dead: The Game is uitgesteld. Alweer. Niet groovy.

Na een tijd lang stilte is het slechte nieuws wederom gedeeld. Evil Dead: The Game had eigenlijk deze februari uit moeten komen, maar Sabre Interactive heeft ons laten weten dat de game meer tijd nodig heeft. Een exacte reden waarom de game wordt uitgesteld wordt niet gegeven. Wel wordt vermeld dat de horrorgame in februari een nieuwe trailer krijgt. Ook krijgen we dan de pre-order details te weten. Bekijk hier de gameplay-trailer van Evil Dead: The Game.

Evil Dead: The Game is beschikbaar vanaf 13 mei op de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

BRON Twitter

Over auteur BramNoteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?