F1 24-carrièremodus bevat nieuwe opties

Geplaatst:

Klaar om je innerlijke Schumacher op de baan te krijgen? Je leest hier alles wat je moet weten over de aankomende F1 24-carrièremodus.

Uitgever EA en ontwikkelaar Codemasters pakken uit en claimen de meest aanzienlijke upgrade voor F1 24-carrièremodus sinds 2016 te hebben ontwikkeld. Voor de eerste keer kunnen spelers deelnemen aan de titelrace als één van de twintig coureurs uit het huidige F1-seizoen. Begin je liever vanaf de F2? Dat kan ook. Je kunt zelf een personage aanmaken of je kan ervoor kiezen om te racen als een iconische racebaas, zoals Ayrton Senna of Michael Schumacher. Daarnaast kunnen spelers met het Driver Recognition-systeem aan de haal. Je reputatie is ongelooflijk belangrijk in de F1 24-carrièremodus. Wanneer je je imago op orde hebt en de PR-zaakjes lekker gaan, dan krijg je ook meer kansen om een naam voor jezelf te maken. Hoe hoger de Recognition, des te gemotiveerder het Research and Development-team. Tot slot kunnen racefanaten in de statistieken duiken middels het Accolades-systeem. Deze lange termijn mijlpalen zijn voor individuele coureurs gebonden aan de prestaties in het echte leven. Dit wil ook zeggen dat wanneer je zelf een professionele automobilist aanmaakt, dat je mag beginnen aan een flinke grind. Die prijzenkast vult zichzelf niet!

F1 24 is beschikbaar vanaf 31 mei voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: EA Sports F1
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 24

Series

Formula 1

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

31 mei 2024

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord