Rij mee met coureurs in nieuwe F1 24 trailer

Geplaatst:
Aangepast: 22 april 2024 22:40

In aanloop naar de release van de nieuwe Formule 1-game F1 24 heeft Electronic Arts een nieuwe trailer uitgebracht. In deze trailer ligt de focus op de vernieuwingen die zijn geïmplementeerd op het gebied van gameplay.

Codemasters is het afgelopen jaar weer druk geweest met het ontwikkelen van een nieuwe Formule 1-game. Het resultaat EA Sports F1 24 verschijnt binnenkort. Om de banden vast op te warmen is er een nieuwe trailer uitgebracht waarin de nieuwe elementen van de gameplay worden besproken. Dit jaar wordt het realisme nog verder opgezocht. Je krijgt meer opties voor het aanpassen van je bolide, het gewicht is belangrijker dan ooit te voren en de weersomstandigheden hebben een grotere invloed dan voorgaande jaren. Er zijn behoorlijk wat upgrades uitgerold om een nog betere Formule 1-ervaring te creëren.

EA Sports F1 24 verschijnt op pc, Xbox en PlayStation op 31 mei 2024.

Bron: Electronic Arts
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 24

Series

Formula 1

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

31 mei 2024

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Avatar KorstjeDeClown
KorstjeDeClown

23 april 2024 om 20:04

Nergens zie ik gameplaybeelden van een Lance Stroll die zich via de diffuser bij Danny Ric naar binnen boort. Totaal niet realistisch dus...

Avatar ChillenDerWijs
ChillenDerWijs

25 april 2024 om 20:01

@KorstjeDeClown Nee, vreemd genoeg hadden ze die niet ingecalculeerd

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord