Releasedatum F1 24 onthuld

Geplaatst:

Check hier wanneer je kan racen in F1 24! De racegame is nog niet eens uit de startblokken geschoten, maar de releasedatum is al vroegtijdig onthuld.

Het duurt niet gek lang meer, voordat je met EA Sports F1 24 aan de haal kan gaan. Via X deelt billbil-kun - die werkzaam is bij Dealabs - de nieuwe informatie. De aankomende racegame wordt in de lente uitgebracht. Natuurlijk kunnen spelers weer flink wat centjes uitgeven aan de diverse edities die uitgegeven worden. De F1 24 Standard Edition en F1 24 Champions Edition worden klaargemaakt voor de release. Allemaal leuk en aardig, maar wanneer kunnen we de eerste beelden van F1 24 verwachten? Volgens de bron staat de aankondiging voor de deur en wordt de racegame binnen 15 dagen officieel uit de doeken gedaan. Het is even wachten op bevestiging vanuit kamp Electronic Arts.

Vorig jaar werd de releasedatum van F1 23 op dezelfde manier vrijgegeven.

F1 24 staat dus op de planning voor 31 mei. De racegame verschijnt in ieder geval op de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5 - maar of een release op de Xbox One en PlayStation 4 aanstaande is, dat is nog niet bekendgemaakt.

Bron: billbil-kun
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 24

Series

Formula 1

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

31 mei 2024

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord