Gerucht: Dit is de releasedatum van F1 23

Geplaatst:

Het is een jaarlijks ritueel, maar toch zijn we er als de kippen bij wanneer de releasedatum van de nieuwe F1-game wordt vrijgegeven. Ditmaal moeten we echter genoegen nemen met een gerucht.

Want de releasedatum is namelijk onthuld door een betrouwbare insider. Twitter-gebruiker billbil-kun heeft al vaker accurate premières vrijgegeven en ditmaal is hij aan de haal gegaan met de releasedatum van F1 23. Hij claimde eerder dat de racegame in juni kwam te verschijnen, maar heeft nu de precieze lanceringsdatum voor ons in petto. Volgens hem verschijnt F1 23 op 16 juni. EA Play-leden en spelers die de Champions Edition vooraf bestellen kunnen drie dagen eerder met de game aan de slag.

Check hier onze review van F1 22.

F1 23 is beschikbaar vanaf 16 juni voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Tenminste, als onze insider er niet naast zit. Het is nog even wachten op bevestiging vanuit de uitgever Electronic Arts.

Bron: billbil-kun
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 23

Series

Formula 1

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

16 juni 2023

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord