Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

F1 23

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 16 juni 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score

Gerucht: Dit is de releasedatum van F1 23

Het is een jaarlijks ritueel, maar toch zijn we er als de kippen bij wanneer de releasedatum van de nieuwe F1-game wordt vrijgegeven. Ditmaal moeten we echter genoegen nemen met een gerucht.

Want de releasedatum is namelijk onthuld door een betrouwbare insider. Twitter-gebruiker billbil-kun heeft al vaker accurate premières vrijgegeven en ditmaal is hij aan de haal gegaan met de releasedatum van F1 23. Hij claimde eerder dat de racegame in juni kwam te verschijnen, maar heeft nu de precieze lanceringsdatum voor ons in petto. Volgens hem verschijnt F1 23 op 16 juni. EA Play-leden en spelers die de Champions Edition vooraf bestellen kunnen drie dagen eerder met de game aan de slag.

Check hier onze review van F1 22.

F1 23 is beschikbaar vanaf 16 juni voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Tenminste, als onze insider er niet naast zit. Het is nog even wachten op bevestiging vanuit de uitgever Electronic Arts.

BRON billbil-kun

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?