Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

F1 23

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 16 juni 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: F1 23 introduceert Braking Point 2

Was jij nou iemand die echt kon genieten van Braking Point in de F1-games? Na een jaartje afwezigheid keert deze gamemodus weer terug - dit is hoe het eruit ziet in F1 23!

EA Sports en Codemasters brengen een nieuwe 'Deep Dive' video uit, waarin gesproken wordt over Braking Point 2. Ditmaal volg je het verhaal van het fictieve team Konnersport. De coureurs rijden dan weliswaar samen, maar hun rivaliteit staat ze vaak in de weg. Wanneer een nieuwe speelster het toneel betreedt, wordt het een zware strijd om hun plekken te behouden. De schrijvers van Codemasters hebben samen met autocoureur Jamie Chadwick gewerkt aan het verhaal achter Braking Point 2 om zo een authentieke ervaring voor te schotelen. Je prestaties op de racebaan hebben natuurlijk impact. Zo kun je performancepunten verdienen door goede resultaten te behalen, maar je moet ook je reputatie in de gaten houden - smerige acties worden namelijk niet goedgekeurd op social media. Jouw houding, prestaties en beslissingen hebben invloed op het verhaal.

Naast Braking Point 2 kent F1 23 een nieuwe gamemodus, genaamd F1 World. Dit wordt de HUB van F1 23 als we het hebben over de seizoensgebonden content. In deze modus kun je uitdagingen voltooien voor extra beloningen. De evenementen die F1 23 gaat kennen zijn ook verbonden met F1 World. Wanneer je tijd steekt in deze gamemodus gaat jouw Tech Level omhoog. Een hoger Tech Level betekent dat jouw wagen net wat beter presteert op de tracks. Dit zorgt er ook voor dat de speler mee kan gaan doen met moeilijkere uitdagingen. De rest van de video toont Ranked Multiplayer, auto-onderdelen, het managen van je team en nog veel meer.

Check hier gameplay van F1 23. Wist je dat Max Verstappen op de F1 23 cover staat? Je moet dan echter wel de Champions Edition in huis halen.

F1 23 is beschikbaar vanaf 16 juni voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

BRON EA Sports

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?