Trailer: F1 23 introduceert Braking Point 2

Geplaatst: 22 mei 2023 17:25

Was jij nou iemand die echt kon genieten van Braking Point in de F1-games? Na een jaartje afwezigheid keert deze gamemodus weer terug - dit is hoe het eruit ziet in F1 23!

EA Sports en Codemasters brengen een nieuwe 'Deep Dive' video uit, waarin gesproken wordt over Braking Point 2. Ditmaal volg je het verhaal van het fictieve team Konnersport. De coureurs rijden dan weliswaar samen, maar hun rivaliteit staat ze vaak in de weg. Wanneer een nieuwe speelster het toneel betreedt, wordt het een zware strijd om hun plekken te behouden. De schrijvers van Codemasters hebben samen met autocoureur Jamie Chadwick gewerkt aan het verhaal achter Braking Point 2 om zo een authentieke ervaring voor te schotelen. Je prestaties op de racebaan hebben natuurlijk impact. Zo kun je performancepunten verdienen door goede resultaten te behalen, maar je moet ook je reputatie in de gaten houden - smerige acties worden namelijk niet goedgekeurd op social media. Jouw houding, prestaties en beslissingen hebben invloed op het verhaal.

Naast Braking Point 2 kent F1 23 een nieuwe gamemodus, genaamd F1 World. Dit wordt de HUB van F1 23 als we het hebben over de seizoensgebonden content. In deze modus kun je uitdagingen voltooien voor extra beloningen. De evenementen die F1 23 gaat kennen zijn ook verbonden met F1 World. Wanneer je tijd steekt in deze gamemodus gaat jouw Tech Level omhoog. Een hoger Tech Level betekent dat jouw wagen net wat beter presteert op de tracks. Dit zorgt er ook voor dat de speler mee kan gaan doen met moeilijkere uitdagingen. De rest van de video toont Ranked Multiplayer, auto-onderdelen, het managen van je team en nog veel meer.

Check hier gameplay van F1 23. Wist je dat Max Verstappen op de F1 23 cover staat? Je moet dan echter wel de Champions Edition in huis halen.

F1 23 is beschikbaar vanaf 16 juni voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: EA Sports
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 23

Series

Formula 1

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

16 juni 2023

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord