Trailer: EA onthult F1 23 officieel middels trailer

Geplaatst:
Aangepast: 3 mei 2023 17:55

Vandaag heeft Electronic Arts officieel de racegame F1 23 onthuld. Middels een nieuwe trailer werd de aankomende racesim getoond aan het publiek.

Het is weer die tijd van het jaar voor raceliefhebbers om uit te kijken naar de nieuwe Formule 1-game van Codemasters. Electronic Arts geeft je alvast een klein voorproefje met de officiële onthullingstrailer. Charles Leclerc en Max Verstappen zijn in de F1 23-trailer te zien. Daarnaast zien we ook verschillende beelden voorbijkomen van wat op de verhaalmodus lijkt. Na een seizoen afwezigheid speelt de fictieve coureur Devin Butler hier weer een prominente rol in. Hij racet in F1 voor het Könnersport Racing Team. Dit nieuwe team wordt van de grond af opgebouwd en moet zich dus nog helemaal zien te bewijzen tussen de gevestigde teams.

De startlichten voor F1 23 dempen op 16 juni. Je kunt de racesim vanaf dat moment spelen op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Electronic Arts
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 23

Series

Formula 1

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

16 juni 2023

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord