Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

F1 23

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 16 juni 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: EA onthult F1 23 officieel middels trailer

Vandaag heeft Electronic Arts officieel de racegame F1 23 onthuld. Middels een nieuwe trailer werd de aankomende racesim getoond aan het publiek.

Het is weer die tijd van het jaar voor raceliefhebbers om uit te kijken naar de nieuwe Formule 1-game van Codemasters. Electronic Arts geeft je alvast een klein voorproefje met de officiële onthullingstrailer. Charles Leclerc en Max Verstappen zijn in de F1 23-trailer te zien. Daarnaast zien we ook verschillende beelden voorbijkomen van wat op de verhaalmodus lijkt. Na een seizoen afwezigheid speelt de fictieve coureur Devin Butler hier weer een prominente rol in. Hij racet in F1 voor het Könnersport Racing Team. Dit nieuwe team wordt van de grond af opgebouwd en moet zich dus nog helemaal zien te bewijzen tussen de gevestigde teams.

De startlichten voor F1 23 dempen op 16 juni. Je kunt de racesim vanaf dat moment spelen op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON Electronic Arts

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?