Video: F1 23 krijgt het Konnersport Racing Team

Geplaatst:
Aangepast: 1 mei 2023 17:50

Electronic Arts heeft een nieuwe video online geplaatst voor F1 23. In deze video wordt het nieuwe Konnersport Racing Team aangekondigd voor de racesim.

Konnersport Racing Team is het fictieve raceteam van Devon Butler. Butler kennen we natuurlijk als de hoofdpersoon uit de Braking Point verhaalmodus van F1 2021. Braking Point ontbrak in F1 22, omdat de ontwikkeling van de modus te veel tijd in beslag nam. Nu lijkt het erop dat in de aanstaande editie toch weer een soortgelijke gamemodus te vinden is. Gepresenteerd door professioneel coureur Naomi Schiff - die we ook kennen van haar werk bij Sky Sports - wordt samen met content creator Durk Chocolate Senior het Konnersport Racing Team bekendgemaakt. Tim Fellows, Vice President van Konnersport Racing Team betreedt nog even het podium en natuurlijk wordt er ook even contact gemaakt met Devon Butler zelf.

F1 2023 verschijnt op 16 juni 2023 voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Electronic Arts

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 23

Series

Formula 1

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

16 juni 2023

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord