Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

F1 23

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 16 juni 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score

Video: F1 23 krijgt het Konnersport Racing Team

Electronic Arts heeft een nieuwe video online geplaatst voor F1 23. In deze video wordt het nieuwe Konnersport Racing Team aangekondigd voor de racesim.

Konnersport Racing Team is het fictieve raceteam van Devon Butler. Butler kennen we natuurlijk als de hoofdpersoon uit de Braking Point verhaalmodus van F1 2021. Braking Point ontbrak in F1 22, omdat de ontwikkeling van de modus te veel tijd in beslag nam. Nu lijkt het erop dat in de aanstaande editie toch weer een soortgelijke gamemodus te vinden is. Gepresenteerd door professioneel coureur Naomi Schiff - die we ook kennen van haar werk bij Sky Sports - wordt samen met content creator Durk Chocolate Senior het Konnersport Racing Team bekendgemaakt. Tim Fellows, Vice President van Konnersport Racing Team betreedt nog even het podium en natuurlijk wordt er ook even contact gemaakt met Devon Butler zelf.

F1 2023 verschijnt op 16 juni 2023 voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON Electronic Arts

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?