F1 23

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 16 juni 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score -

Trailer: Rij mee over de Las Vegas Strip Circuit in F1 23

Electronic Arts heeft een nieuwe trailer voor F1 23 online geplaatst. In deze trailer zien we voor het eerst het nieuwe Las Vegas Strip Circuit.

In dit nieuwe Formule 1-seizoen doet het circus Las Vegas aan. Dat belooft uiteraard weer een grote poppenkast te worden, zoals we dat van de Amerikanen gewend zijn. Als je niet wil wachten tot november, dan kun je nu alvast een blik werpen op het nieuwe circuit. Electronic Arts heeft een trailer online geplaatst waarin de Las Vegas Strip het decor vormt. Het zijn de eerste beelden van het nieuwe circuit. In een aantal ronden krijgen we vast te zien wat we kunnen verwachten. Tijdens de race schiet Electronic Arts wat random feitjes over het circuit in beeld. Zo leren we dat het circuit van Las Vegas bestaat uit vijftig ronden waarmee de totale raceafstand van de Grand Prix van Las Vegas uitkomt op 306 kilometer. Eerder leerden we al dat Braking Point weer terugkeert in F1 23.

Op 16 juni lanceert F1 23 voor pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Electronic Arts

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?