Trailer: Rij mee over de Las Vegas Strip Circuit in F1 23

Geplaatst:
Aangepast: 27 mei 2023 01:04

Electronic Arts heeft een nieuwe trailer voor F1 23 online geplaatst. In deze trailer zien we voor het eerst het nieuwe Las Vegas Strip Circuit.

In dit nieuwe Formule 1-seizoen doet het circus Las Vegas aan. Dat belooft uiteraard weer een grote poppenkast te worden, zoals we dat van de Amerikanen gewend zijn. Als je niet wil wachten tot november, dan kun je nu alvast een blik werpen op het nieuwe circuit. Electronic Arts heeft een trailer online geplaatst waarin de Las Vegas Strip het decor vormt. Het zijn de eerste beelden van het nieuwe circuit. In een aantal ronden krijgen we vast te zien wat we kunnen verwachten. Tijdens de race schiet Electronic Arts wat random feitjes over het circuit in beeld. Zo leren we dat het circuit van Las Vegas bestaat uit vijftig ronden waarmee de totale raceafstand van de Grand Prix van Las Vegas uitkomt op 306 kilometer. Eerder leerden we al dat Braking Point weer terugkeert in F1 23.

Op 16 juni lanceert F1 23 voor pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Electronic Arts
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 23

Series

Formula 1

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

16 juni 2023

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord