Check hier alle The Game Awards 2023 content

F1 23

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 16 juni 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: Gameplay en innovaties in nieuwe F1 23 video

Onder de zoetgevooisde klanken van presentatrice Natalie Pinkham zijn de eerste gameplaybeelden van F1 23 vrijgegeven. In de video wordt dieper ingegaan op de nieuwe innovaties die de racegame ons biedt.

Begin deze maand werd F1 23 dan eindelijk officieel onthuld, maar de echte gameplaybeelden bleven nog uit. Tot nu, want vandaag heeft Electronic Arts een nieuwe video het wereldwijde web geslingerd. In deze video wordt uitgebreid in gegaan op de features en verbeteringen die we in de nieuwe racegame mogen verwachten. Zo zijn de physics en handling aangepakt zodat het besturen van je Formule 1 bolide nu nog realistischer aanvoelt. De rode vlag maakt zijn comeback en kan tevoorschijn worden getoverd als het enorm slecht weer is of als er door een crash veel brokstukken op de baan komen te liggen. Ook krijgen we in de video alvast beelden te zien van de twee nieuwe grand prix van Las Vegas en Qatar. Eerder maakten we al kennis met het F1 Konnersport Racing Team, dat de terugkeer van Devon Butler inluidt.

Vanaf 16 juni kun je je innerlijke Max Verstappen in F1 23 loslaten, want dan komt de game uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON Electronic Arts

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?