Max Verstappen staat op de cover van F1 23

Geplaatst: 1 mei 2023 21:00
-

De covers van F1 23 zijn onthuld door Electronic Arts. De verschillende versies hebben ook verschillende gezichten die op de voorkanten prijken.

Deze week kun je veel nieuws verwachten rondom F1 23. Zo is recent Konnersport Racing Team aangekondigd, waarbij niemand minder dan Devon Butler zijn rentree maakt in de racesim. Daarbij kunnen we op 3 mei 2023 een officiële onthulling verwachten van de game, waarbij we meer te weten komen over de inhoud. Voor het zover is, is het eerst tijd om de covers te onthullen. Tweevoudig kampioen Max Verstappen schittert toepasselijk op de cover van de Champions Edition en zijn grootste rivaal op dit moment Carles Leclerc moet genoegen nemen met zijn gezicht op de Standard Edition.

F1 23 staat gepland voor een release op 16 juni voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Electronic Arts
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 23

Ontwikkelaar:

Codemasters

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

16 juni 2023

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord