Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

F1 23

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 16 juni 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score

Max Verstappen staat op de cover van F1 23

De covers van F1 23 zijn onthuld door Electronic Arts. De verschillende versies hebben ook verschillende gezichten die op de voorkanten prijken.

Deze week kun je veel nieuws verwachten rondom F1 23. Zo is recent Konnersport Racing Team aangekondigd, waarbij niemand minder dan Devon Butler zijn rentree maakt in de racesim. Daarbij kunnen we op 3 mei 2023 een officiële onthulling verwachten van de game, waarbij we meer te weten komen over de inhoud. Voor het zover is, is het eerst tijd om de covers te onthullen. Tweevoudig kampioen Max Verstappen schittert toepasselijk op de cover van de Champions Edition en zijn grootste rivaal op dit moment Carles Leclerc moet genoegen nemen met zijn gezicht op de Standard Edition.

F1 23 staat gepland voor een release op 16 juni voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

BRON Electronic Arts

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?