F1 racet door naar 2023

Geplaatst:

Sommige dingen in het leven gebeuren zo automatisch dat het eigenlijk gewoon zekerheden worden. Dat is ook zeker het geval voor aankondigingen van sommige games, zoals de nieuwe Formule 1 game met de verrassende naam F1 23.

Het nieuwe Formule 1 seizoen staat op het punt van beginnen en ook de volgende F1 game is alweer bevestigt door EA. Veel is er nog niet over bekend, maar reken er maar op dat we weer in de nieuwste auto's stappen om zo de strijd tegen en met elkaar aan te gaan op het virtuele circuit. Een van deze auto's, de Alfa Romeo F1 Team Stake C43, heeft recent ook al zijn eerste meters gemaakt in F1 22. Op de website van de game zien we 2 verschillende coördinaten. Als je de eerste invoert, kom je terech op het Losail International Circuit in Qatar. Op dit circuit vindt dit jaar namelijk voor het eerst een F1 race plaats. Wanneer je echter de tweede coördinaat invoert, kom je midden in China terecht. Dit is een foutje en moet je waarschijnlijk naar Las Vegas brengen, waar dit jaar een F1 race gehouden gaat worden.


Het is nog niet bekend wanneer de game uitkomt. Als we het schema van de vorige 5 edities mogen vasthouden, komt F1 23 uit rond juli.

Bron: EASPORTS F1
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 23

Series

Formula 1

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

16 juni 2023

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord