F1 Manager 2024 keert terug deze zomer

Geplaatst: 12 maart 2024 20:29
-

Frontier Developments brengt F1 Manager 2024 deze zomer naar je toe. F1 Manager 2024 is zojuist aangekondigd.

In dit nieuwste deel kunnen spelers in de huid kruipen van een teambaas en het F1-team van hun keuze door het seizoen 2024 leiden. Nieuwe functies zijn onder andere het debuut van het gametype Create a Team en de terugkeer van het gametype Race Replay, waarmee spelers de geschiedenis kunnen herschrijven en hun eigen team kunnen samenstellen. Ze kunnen een van de 10 officiële Formule 1-teams leiden of hun eigen team creëren, elementen aanpassen en de ontwikkeling beheren om successen te behalen. De game introduceert een nieuw mentaliteitssysteem voor coureurs en personeel, wat het realisme en de uitdaging verbetert terwijl spelers zich tijdens races door rivaliserende teams en strategische beslissingen heen moeten worstelen.

F1 Manager 2024 verschijnt deze zomer voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series en Xbox One. Lees hier onze review van F1 Manager 2023.

Bron: Frontier Developments
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 Manager 2024

Ontwikkelaar:

Frontier Developments

Uitgever:

Frontier

Release:

23 juli 2024

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord