F1 Manager 2024 komt naar de Nintendo Switch

-

F1 Manager 2024 komt naar de Nintendo Switch. Dit maakte Frontier Developments vandaag bekend met een nieuwe trailer.

Aangezien de Formule 1 als sport steeds bekender wordt in Nederland, geldt dat natuurlijk ook voor de games. Sinds de komst van Max Verstappen doen de F1-games het een stuk beter in ons land, waaronder de F1 Manager-games. Er waren echter nog geen F1-games verschenen op de Nintendo Switch, tot nu toe dan. Ontwikkelaar Frontier Developments kondigde vandaag met een trailer aan dat F1 Manager 2024 ook naar de console van Nintendo komt bij de lancering volgende maand. Er komt een standaard versie van de game en een Deluxe Edition, waar je digitale extra's bij krijgt. De prijzen van de edities zullen rond de 34,99 euro en 44,99 euro liggen. In mei kregen we al de eerste gameplaybeelden van F1 Manager 2024 te zien.

F1 Manager 2024 verschijnt op 23 juli voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, pc en Nintendo Switch.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 Manager 2024

Ontwikkelaar:

Frontier Developments

Uitgever:

Frontier

Release:

23 juli 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord