Releasedatum en eerste gameplaybeelden F1 Manager 2024 onthuld

Geplaatst: 15 mei 2024 20:47
-

F1 Manager 2024 keert terug deze zomer en nu weten we ook wanneer. Middels een nieuwe trailer hebben we niet alleen de eerste gameplaybeelden van F1 Manager 2024 mogen zien, maar ook de releasedatum.

Maak je klaar om het gaspedaal in te drukken, want F1 Manager 2024 komt eraan. In een recente gameplaytrailer, onthulde ontwikkelaar Frontier een scala aan functies, met als paradepaardje de Create a Team-modus, waarmee spelers als het 11de team op het grid kunnen stappen. Van het bedenken van teamoorsprongen tot het verfijnen van financiën, faciliteiten en personeel, kunnen spelers hun eigen weg naar roem uitstippelen in het competitieve rijk van de Formule 1. Met de introductie van het Mentality-systeem wordt het beheren van de persoonlijkheden en behoeften van personeel en coureurs van cruciaal belang, aangezien beslissingen rechtstreeks van invloed zijn op de prestaties en moraal van het team. Het balanceren van voorkeuren, prestaties en teameisen is dus essentieel voor succes. Daarnaast stelt de nieuwe Affiliate Drivers-functie spelers in staat om talenten uit F2 en F3 te trainen. Het niet tevreden houden van sterren kan daarentegen resulteren in het wegkapen van belangrijke teamleden door rivalen.

F1 Manager 2024 gaat op 23 juli van start op de pc, PlayStation-consoles en Xbox-consoles.

Bron: Frontier Developments
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 Manager 2024

Ontwikkelaar:

Frontier Developments

Uitgever:

Frontier

Release:

23 juli 2024

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord