Far Cry: New Dawn bevat RPG-elementen

Geplaatst:
Aangepast: 22 januari 2019 12:11

Jean-Sebastien Decant, creative director bij Ubisoft, gaf aan dat Far Cry: New Dawn RPG-elementen bevat. Door het toevoegen van de nieuwe elementen willen ze een diepere game ontwikkelen.

Decant vertelde in een tweet dat de game niet een reskin is met andere wapens en wagens. Het is mogelijk om wapens te maken met verschillende ranks die je kunt inzetten tijdens gevechten met vijanden van dezelfde rank. Op de thuisbasis, Prosperity, kun je je personages verzamelen, weer op krachten laten komen en is het mogelijk te investeren, zodat je toegang krijgt tot betere upgrades. Daarbij wordt ook het escalation system voor outposts toegevoegd. Na het veroveren van de outposts krijg je de optie om deze in te nemen of te verlaten. Als je de outpost verlaat, wordt deze opnieuw bezet met een betere verdediging en meer vijanden.

Far Cry: New Dawn komt op 15 februari naar de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: pcgamer
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Far Cry New Dawn

Series

Far Cry

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 februari 2019

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord