Farming Simulator 25 heeft een releasedatum

Geplaatst: 25 juni 2024 19:15
-

Farming Simulator 25 is officieel aangekondigd samen met een releasedatum. Dat gebeurde met een korte trailer.

Naast Farming Simulator Kids komt er natuurlijk ook gewoon weer een nieuw deel in de Farming Simulator-franchise uit. In Farming Simulator 25 is er niet alleen sprake van een visuele upgrade, maar worden er ook de nodige nieuwe gameplay mechanieken toegevoegd. Zo kan je een boerderij in de nieuwe Farming Simulator starten op een Oost-Aziatische map tussen de rijstvelden. Het is ook mogelijk om op een Europese of Noord Amerikaanse map te spelen. Met de toevoeging van Oost-Azië is het voor het eerst in de franchise mogelijk om rijst en spinazie te verbouwen. Buffels zijn in het nieuwe deel ook in de stallen te vinden samen met 400 authentieke voertuigen, gereedschappen en items van meer dan 150 topmerken waaronder Case IH, CLAAS, Fendt, John Deere, Kubota, Massey Ferguson, New Holland en Valtra. De multiplayer keert ook terug in Farming Simulator 25. De trailer is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Farming Simulator 25 verschijnt 12 november op de pc, Mac, Playstation 5 en Xbox Series X/S. Lees hier Anita's Farming Simulator 23 review.

Bron: PLAION

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Farming Simulator 25

Ontwikkelaar:

Giants Software

Uitgever:

PLAION

Release:

12 november 2024

-

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord