FIFA 11

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 8 oktober 2010
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii , Mobile
  • Genre Sport
  • Gameliner score

FIFA 11 Creation Centre bèta vanaf nu online

De bèta van het FIFA 11 Creation Centre staat vanaf vandaag online. Het Creation Centre is een nieuwe optie in FIFA 11 en nu al toegankelijk nog voor dat het spel uit is. Echte fans die het spel gereserveerd hebben, kunnen in het Creation Centre al hun eigen teams en spelers samenstellen. Niet alleen de Virtual Pro, die vorig jaar het levenslicht zag, maar complete clubs, van tenues tot clublogo.

Ook is de gameplay al eerder te ervaren dan wanneer het spel uitkomt. In een demo van een speelhelft van 3 minuten kan je de nieuwe controls van FIFA's nieuwste footie uitproberen.

De demo voor de pc, PlayStation 3 en de Xbox LIVE Gold-members is op 15 september beschikbaar. Voor de Xbox LIVE Silver-leden komt de demo iets later, namelijk op 23 september.

FIFA 11 is vanaf 30 september verkrijgbaar voor PlayStation3, Xbox 360, PC, Wii, PlayStation2, Nintendo DS, PSP en de Smart Phones.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?