FIFA 11 Creation Centre bèta vanaf nu online

Geplaatst: 7 september 2010 21:37
Aangepast: 11 mei 2018 21:44

De bèta van het FIFA 11 Creation Centre staat vanaf vandaag online. Het Creation Centre is een nieuwe optie in FIFA 11 en nu al toegankelijk nog voor dat het spel uit is. Echte fans die het spel gereserveerd hebben, kunnen in het Creation Centre al hun eigen teams en spelers samenstellen. Niet alleen de Virtual Pro, die vorig jaar het levenslicht zag, maar complete clubs, van tenues tot clublogo.

Ook is de gameplay al eerder te ervaren dan wanneer het spel uitkomt. In een demo van een speelhelft van 3 minuten kan je de nieuwe controls van FIFA's nieuwste footie uitproberen.

De demo voor de pc, PlayStation 3 en de Xbox LIVE Gold-members is op 15 september beschikbaar. Voor de Xbox LIVE Silver-leden komt de demo iets later, namelijk op 23 september.

FIFA 11 is vanaf 30 september verkrijgbaar voor PlayStation3, Xbox 360, PC, Wii, PlayStation2, Nintendo DS, PSP en de Smart Phones.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot FIFA 11

Series

FIFA

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii, Mobile

Releasedatum

8 oktober 2010

Ontwikkelaar

EA Canada

Gameliner Awards

-

Lees meer