FIFA 13

  • Ontwikkelaar EA Sports
  • Eerste releasedatum 27 september 2012
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii , Nintendo Wii U , PlayStation Vita , Nintendo 3DS , Mobile
  • Genre Sport
  • Gameliner score

FIFA 13-demo breekt alle records

Je kon afgelopen week met de demo van FIFA 13 aan de gang. Gamers downloadden de demo massaal. In drie dagen tijd werd de demo maar liefst 1,99 miljoen keer gedownload. Zo moest het PlayStation Network het even ontgelden.

FIFA 12 werd ook vaak gedownload, maar minder vaak dan FIFA 13. De game werd 29 procent meer keer gedownload. Wat hier de exacte reden van is, is niet bekend, maar Electronic Arts mag zeker niet klagen.

De demo is beschikbaar voor de pc, PlayStation 3 en de Xbox 360. De game zelf moet uitkomen op 27 september, net een week later dan Konami's Pro Evolution Soccer 2013.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?