FIFA 17

  • Ontwikkelaar EA Vancouver
  • Eerste releasedatum 29 september 2016
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score

FIFA 17 bevat Oranje Leeuwinnen

In FIFA 16 kon er voor het eerste gespeeld worden met de nationale vrouwen elftallen, maar de Oranje Leeuwinnen ontbraken helaas. Electronic Arts heeft nu bekendgemaakt dat FIFA 17 wel het Nederlands vrouwenelftal zal bevatten.

De Oranje Leeuwinnen staan op het moment op de twaalfde plaats in het FIFA-klassement voor nationale vrouwenelftallen. Electronic Arts heeft alle gezichten van de vrouwenelftallen ingescand en de spelers zijn ook voorzien van unieke animaties.

FIFA 17 zal daarnaast nog dertien andere nationale vrouwenelftallen bevatten waaronder: Duitsland, Verenigde Staten, Frankrijk, Zweden, Engeland, Brazilië, Canada, Australië, Spanje, China, Italië, Mexico en Noorwegen.

FIFA 17 verschijnt 29 september voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360.

BRON Persbericht Electronic Arts

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?