FIFA 17

  • Ontwikkelaar EA Vancouver
  • Eerste releasedatum 29 september 2016
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Sport
  • Gameliner score

FIFA 17 demo nu te downloaden voor Xbox 360

De FIFA 17 demo is nu te downloaden voor de Xbox 360. De demo zal later deze avond ook beschikbaar worden gesteld voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 3 en Xbox One.

In de demo kunnen spelers aan de slag met Manchester United, Manchester City, Chelsea, Real Madrid, Juventus, Inter Milan, Paris Saint-Germain, Olympique Lyonnais, Seattle Sounders, Bayern München, Tigres U.A.N.L. (MX) en Gamba Osaka. Er kan gespeeld worden in de volgende stadions: CenturyLink, Stamford Bridge en Suita City Football Stadium.

Naast een standaard wedstrijd spelen is het ook mogelijk om een aantal van de skill-games uit te proberen. Tot slot bevat de PlayStation 4- en Xbox One-versie een test-versie van The Journey. In deze modus kruipen spelers in de huid van het jonge talent Alex Hunter, die in de Premier League probeert door te breken.

FIFA 17 verschijnt 29 september voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360.

BRON Electronic Arts

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?