2014 FIFA World Cup Brazil

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 17 april 2014
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Sport
  • Gameliner score -

FIFA World Cup Brazil aangekondigd

Electronic Arts heeft FIFA World Cup Brazil aangekondigd. De game komt 17 april uit voor de PlayStation 3 en Xbox 360. FIFA World Cup Brazil zal niet voor andere platformen verschijnen.

FIFA World Cup Brazil bevat weer een aantal nieuwe verbeteringen ten opzichte van FIFA 14 waaronder nieuwe trucs en honderd nieuwe animaties. De game bevat de offlinemodus Road to the FIFA World Cup en de onlinemodus Road to Rio de Janeiro. Daarnaast keert ook de Captain Your Country-modus terug.

In FIFA World Cup Brazil zal je aan de slag kunnen met maar liefst 203 nationale teams, 7469 spelers, 19 officiële managers en 21 stadions, waaronder alle 12 officiële speelstadions van Brazilië.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?